Noen sprø sexfakta på en søndagskveld

Har sittet å kost meg mye på nett i helga. Studert litt, lest en del , prøvd ut en del. Har kommet over noen morsomme sexfakta, som jeg tenkte å dele med dere her på bloggen min. Sexfakta er både morsomt og lærerikt.

 

 1. Tungen er den sterkeste musklen på kroppen, bruk den godt og ofte.
 2. Sex er regnet som en av de beste treningsmetodene. Glem medlemskap på treningstudio til 800 i mnd. Sex er gratis og samtidlig god trening.
 3. Intimlinjen hos menn er forventet og leve forbi 85 år, slå den!
 4. Ca 120 millioner seksuelle handlinger skjer hver dag, wow.
 5. Om du spiser mye bananer, jordbær eller manler, vil det mest sannsynlig øke sexlysten din. På tide med en tur på rema1000?
 6. Sex kurerer hodepine. Hør hør alle kvinner.
 7. Studier viser at de kåteste kvinnen er mellom 27-45 år. Hmmm.
 8. Et vanlig samleie varer i gjennomsnitt 35 sekunder. Det vet jeg alt om.
 9. Bortsett fra soverommet er bilen den mest populære plassen og kose seg. Selv prater jeg av erfaring når jeg sier det er digg og kjenne skinnsetene mot rumpa.
 10. 1 av 4 menn slår av lyset under sex. Hvorfor??

 

Har selv et par personlige erfaringer jeg vil dele. Dette er elefanten i rommet hos mange. Størrelsen på penis. Har selv erfart at en penis mellom 13-17 cm er den beste størrelsen, å jeg har lest at over 50% av alle menn synes penisen deres er for liten. Men studier viser at de fleste kvinner er fornøyd med størrelsen. Jeg vil gjerne at dere kommenterer litt under her, der det kan diskuteres rundt dette temaet, da det alltid vil være aktuelt.

I morgen kommer jeg tilbake med en oppdatering etter jeg har hentet pakken min fra kondomeriet. Har en pakke på 4.5 kg ventende på meg på posten. Dette skal bli spennende. God natta folkens, vi ses igjen i morgen. Sex out, sex in!

Trude!

 

 

6 kommentarer til «Noen sprø sexfakta på en søndagskveld»

 1. Haha trude, elsker at du har egne erfaringer med i bloggen din…Kom gjerne med flere personlige erfaringer,slurp 😉

 2. Har en type som maser sykt mye om sex i bil Trude, har ikke turt og gjort det enda. Hvordan er dine erfaringer, og ikke minst HVOR har du gjort det? Er vel ulovlig??

  Nysgjerrig dame

  1. Bruker å stoppe ganske langt fra folk vi…Er egentlig bare å ta en kjapp en uten å tenke så mye…Tviler på at dere vil få noe problem om noen ser dere, annet enn at de kanskje vil bli med hehe 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.