Vårkåt i Mai?

Blir alltid vårkåt i Mai. Spesielt når solen begynner og titte frem til langt på kvelds. Har egentlig lyst til å dele en erfaring der jeg ikke klarte å styre meg. Dette skjedde ute, å er helt sann. Jeg var ute på fest med noen veninner, men bestemte meg for å gå tidlig hjem, og i ettertid skulle jeg være glad for det! Møtte en som var like full som meg, å vi bestemte oss for å gjøre noe sprøtt. Jeg gikk forbi vigelandsparken og så han sto der å tastet på telefonen alene. Spurte han rett ut om han var kåt og ville ta meg bakfra, han så helt merkelig på meg og nikket. Vi lurte oss bak den ene lille flekken med skog der, og jeg løftet opp miniskjørtet mitt, trusen hadde jeg av alle merkelige ting tatt bort på festen…Jeg var våt og klar med en gang, og han var stiv uten at jeg trengte og gjøre noe som helst. Han smeller pikken rett inn i meg bakfra, den var stor, veldig stor…. Var så utrolig kåt at jeg ikke kjente smerter i det hele tatt, bare rådeilig! Han kjørte på max fra start, ingen som helst oppvarming, det DIGGER jeg! Folk gikk forbi bak benkene, så jeg prøvde og holde meg stille men det var vanskelig. Han tok skikkelig tak rundt hoftene mine og kjørte på ikke mere enn 1 minutt før han sa han kommer. Det var helt okei for meg, som egentlig kun var der for spruten i meg. Han brøler ut å jeg kjenner den varme spruten fylle meg helt opp. I det han river seg ut så renner det sæd nedover leggene mine. Jeg ba han om å bare gå, så kunne jeg stå igjen som den skitne tøsa jeg er.

Dette er en sann historie, men er veldig lenge siden. Jeg er fortsatt ei sexgal jente, men gjør VELDIG sjeldent slike ting lengre. Minner dør aldri. Har også delt flere historier som er helt sanne, og personlige her.

2 kommentarer til «Vårkåt i Mai?»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.